PERMANENTE KLEURCRÈME


Beleef plezier met kleur door zonder risico te experimenteren met een oneindig aantal gepersonaliseerde mogelijkheden. Dit is mogelijk dankzij de tinten van de Permanente Kleurcrème die zijn geproduceerd op basis van de Chromium Molecule Technology™. De tinten hebben een laag gehalte aan alkaline en bevatten Zuivere Micropigmenten die helpen bij het binnendringen van de kleur en het behouden van de haarstructuur. Dankzij het RRPs™ System: Rejuvenation, Reformation and Protection System, is deze exclusieve techniek in staat het haar te beschermen, vochtig te houden en te voeden. De Permanente Kleurcrème gebruikt de antioxidant en beschermende eigenschappen van Sinaasappelboter en de voedende, verstevigende en glanzende eigenschappen van Honing. 


  • Zonder toegevoegde Parabenen, SLS en Thioglycolzuur.  
  • 130 kleuren
  • Garandeert totale dekking van grijze haren


INGREDIËNTEN EN FUNCTIES


Natuurlijke actieve stoffen: Sinaasappelboter en Honing beschermen de hoofdhuid en het haar, waardoor langdurige glans wordt gegarandeerd.

AMMONIAKVRIJE KLEURING CRÈME

Kleuringscrème met Papaya Complex™, waarvan het hoofdingrediënt, Papaïne, bekend is voor de verzachtende, voedende en verzorgende eigenschappen. Deze ammoniakvrije kleuring crème is zacht voor hoofdhuid en haar en garandeert perfecte kleuren met langdurige glanzende weerspiegeling. De hoge kwaliteit van de Zuivere Micropigmenten die de formule bevat, maakt deze crème ideaal voor het bedekken van de eerste grijze haren, het terugbrengen van de kleur en de glans van natuurlijk haar, het kleuren van strepen en contrasten en voor de herpigmentatie van haar voorafgaand aan het aanbrengen van een permanente kleur.


  • Zonder toegevoegde Parabenen, SLS en Thioglycolzuur.  
  • Bevat 0% Ammoniak

  • 52 prachtige en zeer intense tinten met Pure Micro Pigments


INGREDIËNTEN EN FUNCTIES


Papaya Complex™, waarvan de hoofdcomponent de antioxidant verjongende Papaïne is, wat bekend is voor de voedende, verzachtende en verzorgende eigenschappen.