DAILY HAIR CARE LINE


8 geavanceerde Formules voor de dagelijkse bescherming van het haar om aan al uw wensen te voldoen, waarbij de hoofdhuid onaangetast blijft en het haar weer glans krijgt. De formules zijn ontworpen om alle haartypes de dagelijkse verwenning te bieden. Dankzij de concentratie van actieve ingrediënten en de voedende eigenschappen van Organische Extracten hebben de formules een hydraterende en verzachtende werking waardoor  het haar gezonder en flexibeler wordt.

COLOR CARE SHAMPOO


De kleurintensiteit van het haar kan door deze shampoo worden beschermd, behouden en teruggebracht dankzij de organische Kiwi- en Lijnzaadextracten, die de nadruk op de highlights bevorderen. De gehydrolyseerde Tarwe- en Rijstproteïnen, gecombineerd met het Zonnebloemextract, voeden en versterken het haar, waardoor het extreem zacht en glanzend wordt.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

NOURISH SHAMPOO


De shampoo helpt bij het hydrateren, verbeteren en verhelderen van de natuurlijke ondertonen, dankzij het Karamel en Organische Lijnzaad Extract in de formule. Een innovatief ingrediënt afgeleid van suiker, erythritol en het kostbare cacao-extract voedt en verzacht het haar. Verrijkt met biologische bamboe en Ginseng-extracten, die haarvezel revitaliseren en versterken.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

NOURISH CONDITIONER


Geformuleerd met Cacao-Extract, dat in synergie werkt met 5 kostbare Oliën (Lijnzaad, Jojoba, Macadamia, Olijf en Argan), bekend om hun voedende en verfrissende eigenschappen. Deze conditioner zorgt voor extra zachtheid en glans. De Caramel helpt de natuurlijke ondertonen te versterken, geeft glans en laat het haar zijdeachtig en flexibel achter.


Verkrijgbaar in : 200 ml / 1000 ml

COLOR CARE CONDITIONER


Dankzij de Organische Kiwi en Lijnzaad Extracten wordt het haar gevoed en gerevitaliseerd, waardoor een langdurige, intensieve kleur gegarandeerd wordt. De Shorea en Shea Butters, gecombineerd met natuurlijk Druivenras, Passiebloem, Rijst en Zonnebloemoliën regenereren het haar waardoor het ongelooflijk zacht wordt, terwijl de kleur van het haar levendig en stralend blijft.


Verkrijgbaar in : 200 ml / 1000 ml

VOLUME LEAVE IN


Light Leave In Conditioner Spray, snel en gemakkelijk aan te brengen, laat het haar ongelooflijk zacht achter. Verrijkt met gehydrolyseerde Proteïnen van Tarwe en Rijst en Extracten van Organische Aloë en Groene Thee, die het haar voeden, disciplineren en doen herleven, waardoor het zacht, gezond en vol lichaam blijft.


Verkrijgbaar in : 250 ml 

VOLUME SHAMPOO


Brengt lichaam en volume aan fijn, bros haar. Verrijkt met Organische Ginkgo Biloba, Groene Thee en Fig Extracten. Versterkt en herstelt het haar waarbij het beschermd wordt tegen agressies van buitenaf. De Gehydrolyseerde Tarwe- en Rijstproteïnen werken, samen met Creatine, in synergie met de extracten om hun versterkende en regenererende eigenschappen te versterken. Voor sterk, gezond en mooi haar dat vol zit.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

ANTI FRIZZ SHAMPOO


De Gehydrolyseerde Tarwe- en Rijstproteïnen hebben conditionerende, disciplinerende en voedende eigenschappen die de kroezen helpen temmen. De Organische Rode Wijn en Aloe Extract, Erythritol en Panthenol werken synergetisch om het haar ongelooflijk zacht en fluweelachtig te houden.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

CURL CONTROL


Het voedt zelfs de meest rebelse krullen, waardoor ze zacht en vol lichaam blijven. De Organische Granaatappel-, Bamboe-, Lijnzaad- en Aloëextracten werken in synergie met de gehydrolyseerde tarwe- en amandelproteïnen samen met plantaardige oliën om het haar te voeden, versterken, revitaliseren en conditioneren.


Verkrijgbaar in : 125 ml