MIRAGE LINE


Arganolie, het belangrijkste ingrediënt in de Mirage Lijn, is rijk aan Linolzuur en Vitamine E en A die effectief helpen bij het tegengaan van huidveroudering en aanvallen van vrije radicalen. Geen enkel ander natuurlijk product geeft dezelfde sterkte en glans aan droog, breekbaar en beschadigd haar.

MIRAGE SHAMPOO


Herstructurerende, volumizerende en hydraterende Shampoo. Arganolie voedt het haar waardoor het zacht en glanzend blijft. Panthenol en het Aminozuurcomplex helpen bij het voeden, versterken en beschermen van het haar. Bovendien helpt een kostbare mix van gehydrolyseerde Tarwe-, Maïs- en Soja-eiwitten beschadigd haar herstellen en behouden, waardoor het zacht, geregenereerd en levendig blijft.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

MIRAGE MASK


Het ideale masker om behandeld, droog en beschadigd haar te voeden en te regenereren zonder het te verzwaren. 5 kostbare oliën (Argan, Amandel, Macadamia, Avocado en Kokosnoot) voeden, versterken het haar en zorgen voor glans, waardoor het haar ongelooflijk zacht wordt. Verrijkt met Hydrolyserende Rijst en Sheaboterproteïnen voor een intens revitaliserend en behoudend effect.


Verkrijgbaar in : 200 ml / 1000 ml

MIRAGE OLIE


Deze lichte en kostbare olie is gemakkelijk aan te brengen.

De 4 oliën die het bevat (Argan, Mierikswortel,Moringa en Paranoot) voeden, conditioneren en
regenereren het haar, waardoor het heerlijk zacht en glanzend blijft terwijl het wordt beschermd tegen externe bedreigingen voor het haar.


Verkrijgbaar in : 100 ml