Actieve en natuurlijke ingrediënten gecombineerd met de modernste technieken werken samen bij het creëren van de Scalp Lijn van Compagnia del Colore. Vier producten, met als doel het behandelen van afwijkingen van hoofdhuid en hoofdhaar, waarbij de productie van huidsmeer weer in balans wordt gebracht zodat de vorming van roos kan worden voorkomen en de natuurlijke processen die haargroei stimuleren worden geactiveerd.

STOP HAIR LOSS SHAMPOO


Cosmetische adjuvante behandeling tegen haaruitval. Verrijkt met een Aminozuur- en Eiwit Complex, wat het haar versterkt en het levendig maakt. Het organische Bosbes Extract bevordert de perifere microcirculatie en versterkt de haarvezels, terwijl de biologische Ginseng, Ginkgo Biloba en Tijm Extract krachten bundelen om de haarvezels te revitaliseren en te versterken.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

BALANCE SHAMPOO


Deze shampoo is ideaal voor vettig hoofdhuid met roos en droog haar. De synergie tussen de Biologische Salie en Pepermunt Extracten in combinatie met de Tea Tree Etherische Oliën en een hoogwaardige Anti-Roos Complex zuivert en balanceert de talgafscheidingen en laat, de lengtes voedend, een zuiver en rein gevoel achter.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

DANDRUFF SHAMPOO


Een cosmetisch hulpmiddel om de vorming van roos tegen te gaan en droog hoofdhuid, wat kan leiden tot schilfers en jeuk, te voorkomen. Dankzij de Biologische Passiebloem, Rozemarijn en Aloë Extracts in combinatie met Panthenol en een speciale Anti-Roos Complex, helpt het de vorming van talg in evenwicht te brengen en oefent het een verzachtend en zuiverend effect uit op het hoofdhuid, waarbij het de roodheid vermindert.


Verkrijgbaar in : 250 ml / 1000 ml

STOP HAIR LOSS PHIALS


Een intensieve adjuvante behandeling om het haar te versterken en haaruitval tegen te gaan. De Organische Blauwe Bes-, Rode Wijn- en Hamamelis Extracten bevorderen de natuurlijke microcirculatie, waarbij het haar gevoed wordt en volume krijgt zodat het er weer gezond uit komt te zien. Taurine en cafeïne zijn overbodig voor de celcyclus.Verkrijgbaar in : 12x 7 ml (per doos)