STYLING & FINISHING

Recht of krullend haar, gekleurd of natuurlijk haar? Wat uw stijl en haar ook is, Compagnia Del Colore heeft de perfecte oplossing voor u. Elk product is verrijkt met een speciale mix van Aloë Vera en Fruitextracten in combinatie met ultramoderne conditionermiddelen voor prachtig en gezond haar! 11 onvergelijkbare producten, gemaakt met behulp van de modernste en hoogwaardigste polymeren gecombineerd met fijne en zuivere siliconen voor een flexibele en langdurige houdbaarheid, waardoor hitte of vochtigheid geen effect heeft!

HARD ROCK HAIRSPRAY


Een conditionerende en beschermende, sterk fixerende aërosol haarspray.


Dankzij de “memory-hold” technologie heeft het je haar direct onder controle. Het je stijl af, creëert volume, definieert beweging en geeft vorm. Het droogt snel, voelt zacht aan en is gemakkelijk door te borstelen. Het laat geen residu achter. Het geeft een gezonde glans en een stevige, no-nonsense finish. Het beschermt het haar tegen hitte en schadelijke invloeden uit de omgeving. Het is bestand tegen vochtigheid. Het is geschikt voor alle haartypes.


Verrijkt met: ALOE VERA - JOJOBA OLIE - ARGAAN OLIE
Bevat geen: CONSERVERINGSMIDDELEN - ALLERGENEN


Verkrijgbaar in :  500 ml

VOLUME CRACKLING FIZZ


Een in water oplosbaar, glinsterend, bruisend schuim dat krullen een natuurlijke zachtheid en veerkracht geeft. De fixatie
is licht tot gemiddeld en houdt erg lang. Het kan dagelijks gebruikt worden en is een geweldige manier om krullen op de
tweede dag op te frissen. Het biedt bescherming tegen vochtigheid, ondersteunt de krullen en maakt glanzend.


Het scheidt de krullen van elkaar en accentueert en versterkt de natuurlijke krul. Het maakt een einde aan pluis en kalmeert statisch, opvliegend haar. Het is perfect voor looks met natuurlijke, droge krullen en zachte, krullende wet-looks. Het lost op in water en je spoelt het dus makkelijk helemaal uit. Het is geschikt voor alle haarlengtes, types en texturen. Het werkt even goed voor vrouwen en mannen


Verrijkt met: ALOE VERA - PEEREXTRACT - MELOENEXTRACT
Bevat geen: PARABENEN - SILICONEN


Verkrijgbaar in :  200 ml

KEEP MATT PASTE


Een matte pommade met “memory-hold” technologie die een natuurlijke, niet-glanzende finish geeft. De fixatie is gemiddeld tot middel-sterk. Het is geweldig voor losse en “rommelige” stijlen, maar ook voor verzorgde, zakelijke stijlen.


Het creëert en ondersteunt moderne, nonchalante en trendy stijlen en helpt het haar te versterken, vocht vast te houden en dikker en volumineuzer te worden. Het voegt textuur en vorm toe, scheidt het haar en maakt het haar niet droog, bros of schilferig. Het wordt opnieuw geactiveerd in water, zodat je het haar met een beetje water gemakkelijk opnieuw kunt stylen. Het lost op in water en je spoelt het dus makkelijk helemaal uit. Het is perfect geschikt voor alle haarlengtes, types en texturen.


Verrijkt met: ALOE VERA - PEEREXTRACT - MELOENEXTRACT
Bevat geen: PARABENEN - SILICONEN


Verkrijgbaar in :  100 ml

METAL GEL


Een sterk fixerende, voedende en beschermende “memory-hold” styling gel.


Het vormt en modelleert het haar en houdt het onder controle. Het laat geen schilferig residu achter
en is makkelijk door te borstelen; het geeft het haar een elegante textuur en een lumineuze glans.
Het beschermt het haar tegen hitte en schadelijke invloeden uit de omgeving. Het is bestand tegen
vochtigheid en maakt het haar niet droog, dof of broos. Er blijft geen productresidu achter. Het is
geschikt voor alle haartypes.


Verrijkt met: ALOE VERA - BOSBESSENEXTRACT - FRAMBOZENEXTRACT

Bevat geen: PARABENEN - SILICONEN


Verkrijgbaar in :  200 ml

SKY HIGH MOUSSE


Een sterk fixerende mousse die langdurig volume biedt zonder het haar zwaar te maken. Het plakt niet, is makkelijk door te borstelen en is anti-statisch met 100% soepelheid en natuurlijke glans.


Het creëert en ondersteunt volumineuze haarstijlen, ook tijdens het föhnen, en geeft het haar langdurige volume en fixatie. Het is bestand tegen vochtigheid en maakt het haar niet droog, bros of schilferig. Het geeft een superelastische, veerkrachtige, moderne textuur en een lumineuze glans. Het is geschikt voor alle haartypes.


Verrijkt met: ALOE VERA - RODE DRUIVENEXTRACT- CRANBERRYEXTRACT

Bevat geen: PARABENEN 


Verkrijgbaar in :  250 ml

AMPED VOLUME MOUSSE


Een extreme mousse met “memory effect”. Het conditioneert en beschermt het haar
met een droog-elastische fixatie.


Het creëert volume, definieert beweging en krullen en fixeert de look urenlang op zachte wijze. Het haar voelt zacht aan en is gemakkelijk door te borstelen. Het beschermt het haar tegen hitte en schadelijke invloeden uit de omgeving. Het is bestand tegen vochtigheid en maakt het haar niet droog, bros of schilferig. Het geeft een natuurlijk elastische, veerkrachtige, moderne textuur en een lumineuze glans. Het is geschikt voor alle haartypes.


Verrijkt met: ALOE VERA

Bevat geen: PARABENEN 


Verkrijgbaar in :  250 ml

FIX FACTOR


Deze haarmousse stopt de vorming van pluis en zorgt voor een zachte maar gestroomlijnde stijl dienatuurlijk beweegt. In droog haar kan het helpen om een haarstijl te hervormen of hermodelleren zonder dat het haar plakkerig wordt, en het zorgt voor definitie, vorm en elasticiteit.


Speciaal geformuleerd om veerkrachtigheid en fixatie toe te voegen. Het beschermt de textuur van het haar en is toch makkelijk door te borstelen. Het beschermt het haar tegen hitte en schadelijke invloeden uit de omgeving. Het is bestand tegen vochtigheid en maakt het haar niet droog, bros of schilferig. Het geeft een superelastische, veerkrachtige, moderne textuur en een lumineuze glans.


Verrijkt met: VERA - AARDBEIENEXTRACT - ZOETE KERSENEXTRACT

Bevat geen: PARABENEN 


Verkrijgbaar in :  250 ml

SMOOTH MOVE


Een gladmakende haarspray die het haar ontklit en beschermd tegen hitte. Het maakt een einde aan het pluizige effect.


Een thermische styling formule die helpt het haar sterker te maken en het te beschermen bij het dagelijks gebruik van verwarmde stylingtools. Het maakt een einde aan statische pluizigheid en ontklit het haar, zodat het een zachte, natuurlijke, elastische gladheid krijgt. Het is bestand tegen vochtigheid en maakt het haar niet vet, vies of zwaar. Het is geschikt voor alle haartypes


Verrijkt met: ALOE VERA - GRANAATAPPELZAADOLIE - KASTANJEOLIE

Bevat geen: CONSERVERINGSMIDDELEN - ALLERGENEN


Verkrijgbaar in :  250 ml

FLEXI FIX


Een ecologisch verantwoorde, no-gas, sterk fixerende haarspray met een conditionerend en beschermend effect


Het fixeert, lift en geeft volume aan het daar door middel van de “memory hold” technologie. Het houdt urenlang vorm, voelt zacht aan en is gemakkelijk door te borstelen. Het beschermt het haar en de haarkleur tegen hitte en schadelijke invloeden uit de omgeving. Het is bestand tegen vochtigheid.


Verrijkt met: ALOE VERA - ABRIKOZENEXTRACT - AMANDELOLIE

Bevat geen: CONSERVERINGSMIDDELEN - ALLERGENEN


Verkrijgbaar in :  250 ml

CRYSTAL FLUIDS


Liquid Crystals zorgen voor een ontwarende en glanzende behandeling van het haar en hebben een uitzonderlijke werking tegen statisch haar.

Een paar druppels Crystal Fluid verdelen over handdoekdroog haar, of op droog haar voor het gebruik van een stijltang.


Bevat geen: CONSERVERINGSMIDDELEN - ALLERGENEN


Verkrijgbaar in :  100 ml

FRIZZ FREE CURL


Een vloeistof die krullen vorm geeft en onder controle houdt en pluizig haar tegen gaat.


Het houdt krullen onder controle terwijl het haar zacht, natuurlijk en flexibel blijft. Het haar blijft zacht aanvoelenen is makkelijk door te borstelen. Deze niet-schilferende formule definieert krullen en is perfect voor het met de vingers stylen en temmen van onhandelbaar haar aan de haargrens en het vormen van perfecte ringen. Het ondersteunt de natuurlijke vorm van de krul en laat je lokken er gezond uitzien. Een zachte texturizer die geschikt is voor alle haartypes, maar met name voor krullend, golvend, kinky, coily of pluizig haar.


Verrijkt met: ALOE VERA - KIWIEXTRACT - GROENE APPELEXTRACT

Bevat geen: PARABENEN


Verkrijgbaar in :  200 ml